Terapi hos Tove Mikkelsen

Alle mennesker kommer på et tidspunkt i deres liv til at opleve en krise. Den kan udløses af mange ting. Det kan være ulykke, sygdom, dødsfald, skilsmisse, arbejdsløshed, barnefødsel og meget andet. 

Måske er du bare trist uden at vide hvorfor.

Mange mennesker klarer kriserne med støtte fra familie eller ved gode venners hjælp. Nogle mennesker går i terapi i kortere eller længere tid.

Nyere forskning viser, at nærvær, kontakt og anerkendelse i sig selv heler de sår på sjælen, vi har pådraget os gennem livet.

I terapirummet udforsker vi sammen det du står midt i, så du finder svar på de spørgsmål, der optager dig. Du lærer at skelne egne behov fra andres, og at sætte grænser.

Du bliver opmærksom på dine mønstre, så du bliver i stand til at ændre dem du ikke synes er hensigtsmæssige. Du opnår derved øget handlekraft og dit selvværd styrkes. Resultatet vil være større tilfredshed og glæde i dit liv.

Min baggrund

Jeg er uddannet psykoterapeut og medlem af Psykoterapeutforeningen.

Jeg følger Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer og modtager løbende supervision.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt, og jeg har fuld tavsheds-pligt.

Jeg har klinik på mit landsted i Aarhus Nord. Min store have bruger jeg gerne sammen med klienter, da den virker helende og afstressende.

Min praksis 

 
Efter at jeg er begyndt at komme hos Tove, har jeg klart fået et mere ubekymret forhold til mig selv, mit arbejdsliv og min tilværelse generelt.

Når jeg indimellem falder tilbage i de gamle destruktive mønstre, har jeg fået nogle "mantra-er" hos Tove, som jeg bruger
Kvindelig overlæge, 50 år