Konsulentydelser

Forløbet har været inspirerende og tankevækkende.

Indholdet har været spændende, afvekslende og en god kobling imellem teori og praksis
Medarbejder, Åbenrå kommune
Hvis medarbejderne ikke trives, vil det afspejle sig i sygemeldinger og nedgang i produktiviteten. Energien forsvinder eller bliver brugt destruktivt. Det er derfor en god investering at højne medarbejdernes trivsel og dermed forebygge stress og langtidssygemeldinger.
 
Som coach arbejder jeg både med ledere og medarbejdere med arbejdsrelaterede problemstillinger.Sammen udfolder og synliggør vi skjulte kompetencer, styrker og færdigheder. Det er en genopdagelse af ressourcer, som ligger gemt, eller som endnu ikke er vokset frem.

Det er muligt at få en firmaordning, hvor et forløb i virksomheden følges op af individuelle coach samtaler med ledere og medarbejdere.

Eksempler på konsulentydelser

Stressforebyggelse
Teamudvikling
Konflikthåndtering
Kulturmøde
Coaching og andre forløb efter jeres ønske.
 

Erfaring

8 år som projektleder i High:Five under Virksomhedsforum for Socialt Ansvar. Støttede virksomheder i at ansætte tidligere straffede og alt, hvad det medfører.
Teamudviklingsforløb for Pædagogisk vejleder Team i Åbenrå kommune.Udviklingsforløb for opsagte medarbejdere på medicinalvirksomhed i forbindelse med flytning af produktionen til udlandet.Undervisningsforløb for ledige på Jobcenter Aarhus.

Jeg er uddannet Organisationskonsulent hos Personal Management International.
 

Priser for virksomheder og institutioner

Coaching:
1100,- kr. pr. time

Konsulentydelser og foredrag:
Pris efter aftale.